Λίγα λόγια για εμάς

Γεωργία Καλαϊτζίδου, MSc

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Image
Η Γεωργία Καλαϊτζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μελίσσια Αττικής. Σπούδασε Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο Nottingham Trent University της Μεγάλης Βρετανίας (2001-2004). Το πτυχίο της είναι αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο και αντίστοιχο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, όπου και αποφοίτησε με άριστα (2008 - 2010).
 
Εργάστηκε επί 4 χρόνια ως κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο Παθολογικό ιατρείο του κ. Μουντζούρη αντιμετωπίζοντας πλήθος κλινικών περιστατικών (2004-2008). Από το 2008 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό Διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή των Μελισσίων, όπου και ασχολείται με κλινικά περιστατικά, διατροφή κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία, άλλα κύρια μέριμνά της είναι η εκπαίδευση και η επιμόρφωση στην υγιεινή διατροφή.
 
Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από των ΕΟΠΠΕΠ, όπως επίσης έχει παρακολουθήσει το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ. Από το 2013 έως σήμερα διδάσκει σε σπουδαστές στο τμήμα ‘Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής σε δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. Διαμορφώνει το μηνιαίο μενού σε ιδιωτικά σχολεία νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
 
Αρθρογραφεί σε περιοδικά και δίνει συχνά ομιλίες στο κοινό. 

Δρ. Ιωάννης Καλαϊτζίδης

Assoc. Professor
Image

Ο Δρ. Ιωάννης Καλαϊτζίδης είναι καθηγητής (Assoc. Professor) στο τμήμα Ψυχολογίας του Deree και ερευνητής στο CoELST. Είναι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Macquarie, Sydney. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο (M.A.) στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και B.Sc. (Hons) στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham καθώς και B.Sc. στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Στο Σίδνεϊ, εργάστηκε ως ερευνητής και διδάσκων στην Ιατρική Σχολή και στο Τμήμα Διεθνών Σπουδών του πανεπιστημίου Macquarie, Sydney. Στην Ελλάδα, πέρα από την διδακτική και ερευνητική του δραστηριότητα στο Deree, εργάζεται ιδιωτικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ειδικευμένος στον τομέα της βελτίωσης στάσεων και συμπεριφορών μέσα από μια διαδικασία πρωτοποριακής εκπαίδευσης και υποστήριξης.

About

Από το 2008 έως σήμερα ασχολούμαι με κλινικά περιστατικά, διατροφή κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία, άλλα κύρια μέριμνά μου είναι η εκπαίδευση και η επιμόρφωση στην υγιεινή διατροφή.

©2024 Kalaitzidou.gr. All Rights Reserved. Designed By Gerasimos Tzamarelos.

Search